Nyt fra Private Banking

Nu bliver det nemmere for Nordeas kunder at sikre sig selv og familien

Som kunde i Nordea får man nu mulighed for nemt at sikre sig med testamenter, fremtidsfuldmagter og andre vigtige juridiske dokumenter. Nordea har indgået et partnerskab med det digitale selskab TestaViva. På selskabets hjemmeside kan kunder selv oprette dokumenter og efterfølgende få juridisk rådgivning, hvis man ønsker det.

De fleste danskere forbereder sig sjældent godt nok på dødsfald, skilsmisse eller alvorlig sygdom. Kun 22 pct. af alle danskere over 24 år har eksempelvis fået lavet et testamente ifølge en nylig undersøgelse foretaget af YouGov for Nordeas forbrugerøkonom. Mange vil rigtig gerne sikre sig, men lader papirarbejdet vente til en senere lejlighed. Nu kan et nyt samarbejde med TestaViva – den førende danske digitale løsning for udarbejdelse af testamenter og andre vigtige dokumenter kombineret med muligheden for et juridisk rådgivningstjek – få flere af Nordeas kunder til at sikre sig selv og deres familier juridisk.

Mads Skovlund, chef for privatkunder i Danmark

Det nye samarbejde betyder, at kunder i Nordea fremover kan lave testamenter, fremtidsfuldmagter, ægtepagter, samejekontrakter og andre juridiske dokumenter online. På TestaVivas digitale platform bliver man guidet igennem processen og har efterfølgende mulighed for at tale med en af TestaVivas specialister for at sikre sig, at alt er, som det skal være.

For nogle mennesker er det et følsomt område, og man kan godt være lidt berøringsangst eller have tendens til at tænke, at ”der er tid nok” til at få styr på de nødvendige juridiske papirer, der sikrer os selv og familien. Men det er vigtigt at få styr på, og nu kan man som kunde i Nordea gøre det hjemmefra, når det passer en selv, og få en jurist til at gennemgå de udfyldte dokumenter via en rådgivningssamtale til en skarp pris. Det synes vi er en naturlig og vigtig service at kunne tilbyde vores kunder, siger Mads Skovlund, der er chef for bankens privatkundeområde.

– Når vi taler med vores kunder om pension, investering og bolig, opstår der naturligt også en snak om vigtigheden af at sikre sig selv juridisk. Vores undersøgelse viser, at 6 ud af 10 danskere over 24 år er positive overfor, at banken taler med dem om, hvor væsentligt det er at få skabt tryghed ved at have diverse juridiske papirer, som fx testamente og fremtidsfuldmagt på plads, slutter Mads af.

Er du interesseret i at vide mere om TestaViva, kan du kontakte din formue- eller bankrådgiver i Private Banking. Du kan også læse mere på nordea.dk.  

Publiceret 04.11.2020