Podcast

Nordeas anbefaling: Flere danske aktier og færre amerikanske i porteføljen

I oktober så vi et aktiecomeback på de globale aktiemarkeder, der nu er steget med mere end 25 % år til dato. Lyt med når Nordeas chefstrateg Andreas Østerheden forklarer, hvorfor han og kollegerne nu anbefaler en større andel af danske aktier - fra undervægt til neutralvægt - og i samme omgang også anbefaler neutralvægt på aktier fra USA og Emerging Markets.

Andreas kommer også ind på den danske regnskabssæson, der overordnet har overrasket positivt. Der tegner sig dog et blandet billede, hvor nogle selskaber inden for især industrisektoren er ramt af blandt andet stigende transportomkostninger. Endelig giver Andreas også sin vurdering af de renteudmeldinger, der i sidste uge kom fra de forskellige centralbanker samt den energikrise, der har ramt forbrugere og virksomheder.

Lyt her!

Oops! Please enable marketing cookies to view content like this from Nordea


Om denne kommentar: Nordea påtager sig intet ansvar for eventuelle dispositioner foretaget på baggrund af materialet. Mekanisk, fotografisk eller anden gengivelse af hele materialet eller dele heraf er ikke tilladt ifølge gældende lov om ophavsret.

Publiceret 19.11.2021