Nyt fra Private Banking

Kortene til alle sommerens rejser

Med Private Banking-kreditkort får du mange fordele

Snart er det tid til sol og strand og afslapning med familie og venner. Så inden sommerferien vil vi gerne minde om nogle af de fordele, du får med Nordea Platinum og Nordea Black – Private Bankings egne kreditkort.

Nordea Platinum

Planlægger du at leje bil på din ferie, skal du huske, at du får rabat på billejen hos Avis, som har 4.900 kontorer i 170 lande, når du betaler med dit Nordea Black eller Platinum (mange udlejningsselskaber accepterer slet ikke Visa/Dankort, så det er altid en god idé at medbringe et kreditkort på rejsen). Med dit kort har du også en forsikring, som dækker selvrisikoen, når du lejer bil.

Skal du ud at flyve i stedet? Start flyrejsen allerede i loungen. Dit kort giver dig adgang til over 1.000 lufthavnslounges markeret med LoungeKey (så snart dit kort er aktiveret, har du automatisk LoungeKey). Du har også en rejseforsikring, som dækker de flestes behov – og rejsen behøver ikke at være at være betalt med kortet (se vilkår på vores hjemmeside). 

Nordea Black

Du kan også med fordel springe besøget på vekselkontoret over – med dit kort får du en fordelagtig valutakurs og den rigtige valuta i pengepungen uanset dit rejsemål. Det er både lettere og frem for alt sikrere end at have lommen fuld af kontanter.

Øvrige tips og fordele:

  • Med Priceless cities får du rabatter og tilbud over hele verden på fx restauranter, billetter, events, sport og meget mere – se mere på Priceless
  • I Mobilbanken kan du blokere dit kort for brug i forskellige dele af verden
  • Det er oftest billigere at vælge at betale i lokal valuta frem for danske kroner
  • Husk at forretninger i EU ikke må opkræve gebyr for brug af kreditkort

Publiceret 23.05.2019